OTTHON A TERMÉSZETBEN

Ahol a természet, a környezetbarát technológia és az ideális lakókörnyezet találkozik egymással.

Rólunk

A Szőlőliget Ökopark Kft. , a B Build & Trade Kft. és a Scorpio-Trans Kft. több évtizedes múltjával, tapasztalatával biztosítja a beruházás kivitelezését, megvalósulását. Az ökoparkban az energiatudatos építési technológia alkalmazásával, a kertvárosi jelleg megőrzésével, ideális lehetőséget ajánlunk az érdeklődők számára!

Miért a Szőlőliget Ökopark?

Legmodernebb hálózati infrastruktúra

A park teljes területén legmodernebb hálózat kiépítését tervezzük.

Egészégügyi központ

Az ökopark intézményes központjában kialakítandó Egészségügyi Centrumban kap majd helyet a házi gyermekorvosi és a felnőtt háziorvosi rendelő, a gyógyszertár, valamint a magán egészségügyi intézmények is.

Elektromos töltő állomás

A zöld közlekedés jegyében a park környezetében 3 db töltőállomás kerül kiépítésre elektromos autók számára.

Óvoda és bölcsőde

A kisgyermekes szülők számára ideális megoldást jelent a park intézményi részén építendő többcsoportos bölcsőde és óvoda. A 4.500 m2 nagyságú területen megépítendő 75 férőhellyel rendelkező óvoda, illetve a kétcsoportos bölcsőde fogadja majd a kisgyermekeket.

Szőlőliget Ökopark Alapítvány

Az alapítvány gondoskodik a lakópark közterületei, illetve a közpark fenntartásáról, karbantartásáról, tisztításáról.

Geotermikus megoldások

A terület fosszilis energiafelhasználástól mentes övezet. A fűtés/hűtés- és melegvíz energiaigényét 100%-ban megújuló energiaforrásból kell majd biztosítani. A családi házas lakóövezeteknél egyedi kialakítás valósul meg, a társasházi övezetben a fűtést/hűtést, használati melegvizet központi rendszer biztosítja.

Befektetőknek

Bérlőknek

Továbbra is várjuk érdeklődő partnereinket, akik az intézményi terület kialakításában és hasznosításában részt vesznek.

Lakáshitel (CSOK)

Az építési ingatlanok tehermentesek. Az OTP szakemberei az esetleges hitel felvételében – egy könnyített és kiemelt ügyintézés keretei között – gyors megoldást nyújtanak.

Miért válassza a Szőlőliget Ökoparkot?

A Gödöllői-dombság és a budai hegyek egyedülálló panorámát nyújtanak.

Az épület lakópark a Naplás tó szomszédságában helyezkedik el, ahol a természet kedvelői rövidebb-hosszabb tanösvényeken túrázhatnak.

A telkek adottságait figyelembevéve, azok elrendezésének fekvésének köszönhetően tágas életterekkel, távolgágokkal biztosítjuk a nyugalmat, a mindennapok zavartalanságát.

A ligetekkel gazdagított közparkban 5000 m2-es tó fekszik, maga a park mintegy rekreációs központként funkcionál, megadva a harmónikus életvitelhez szükséges pihenés, felfrissülés lehetőségét.

Az ökopark teljes területés kerékpárút kerül kiépítésre.

Az épülő ingatlanok számára energiatakarékos megoldásokat kínálunk (közvilágítás, elektromos hálózat földkábelekkel való kiépítése, geometrikus fűtésrendszer alkalmazása).

A főváros számos, kiemelt közlekedési csomópontja személyautóval közel 20-30 perc alatt megközelíthető.

KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET!

telek értékesítés:
Kamarás Anikó  +36 70 523 0472

Furmint házak értékesítés: 
Balogh László  +36 70 523 0472

 AH Otthon értékesítés: 
Adonyi Péter +36 20 956 1400

Fohsz Tivadar Rákosmente Önkormányzata alpolgármestere, illetve Rózsahegyi Péter önkormányzati képviselő nyilatkozott a Rákosmente TV-ben a Szőlőliget Ökopark beruházással kapcsolatban.

A Szőlőligetről számokban

elégedett ügyfél

év tapasztalat

eladott telek

lakás építés alatt

Generál kivitelezők – Partnerek
Hírek
Egyszeri kamatcsökkentés szolgáltatás

Egyszeri kamatcsökkentés szolgáltatás

Egyszeri kamatcsökkentés szolgáltatásunk segítségével egyszerűen és díjmentesen tud alacsonyabb kamatra váltani. A futamidő alatt, ha csökkennek a kamatok, egy alkalommal, bármikor aktiválhatja a szolgáltatást. Díjmentes és egyszerűen igényelhető – nem kell teljes...

bővebben
Szőlőliget Óvoda

Szőlőliget Óvoda

Ütemterv szerint folynak az óvoda épületének homlokzati vakolási, a belső vakolási, a csapadékvíz elvezetési, a tetőszigetelési munkái. A külső nyílászárók beépítése a héten megtörtént.   [gallery...

bővebben
Esti fényekben is jól látható a fővárosi ökopark fejlődése

Esti fényekben is jól látható a fővárosi ökopark fejlődése

A B Build&Trade Kft. és a Scorpio-Trans Kft. kivitelezésével egyre több épület nyeri el végleges formáját. Budapest egyik legnagyobb ökoparkja épül meg a Szőlőliget Ökopark Kft. beruházásaként a XVII. kerületben. A Naplás-tó tájvédelmi körzete szomszédságában...

bővebben

2021 októberétől ügyfeleink számára is elérhetővé válik a Zöld Otthon Program. A hitel intézésével kapcsolatos részletek az OTP tájékoztatójában olvashatóak! Zöld Otthon Program Nyomtatható ügyféltájékoztató

bővebben
Dísztó munkálatok

Dísztó munkálatok

Örömmel jelenthetjük be, hogy megkezdődött a dísztó kialakításának munkálatai. Első lépésként a meder rendezése és fóliázása történik, melyről néhány fényképet is elérhetővé teszünk. Minden kedves látogató fogadja szeretettel!

bővebben
Étterem

Étterem

A Szőlőliget Ökopark területén épülő étterem tervei újabb látványelemekkel gazdagodtak. A kivitelezés első szakaszaként megtörtént az épület kitűzése. Galéria

bővebben
Fatelepítés a Szőlőligetben

Fatelepítés a Szőlőligetben

A Szőlőliget Ökopark Alapítvány szervezésében - a korábbi ígéretnek eleget téve - megkezdődött a lakópark területén a fatelepítés! A fásítási kezdeményezés első ütemében 180 db juhar facsemetét ültettünk. [video width="1280" height="720"...

bővebben
Munkavégzés (VIDEÓ)

Munkavégzés (VIDEÓ)

A Szőlőliget Ökopark területén történő építkezésről már egy ideje nem készült felvétel. Most valamivel hosszabb videóanyaggal szolgálunk, hogy be tudjuk mutatni azt a jelentős változást, ami az elmúlt hetekben történt. Fogadja mindenki szeretettel videónkat! [video...

bővebben
KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET!

Szőlőliget ökopark

Üzletek, apartmanok

IRODA

1172 Budapest, Cinkotai út 49.

TELEFON

Kamarás Anikó

Beszerzési és értékesítési vezető
+36 20 435 1203

EMAIL

info@szololiget.hu

Furmint házak

Eladó lakások

Horváth Anikó

IRODA

1103 Budapest, Salamon utca 2/B

TELEFON

Vig-Mészáros Réka

+36 20 268 90 02

EMAIL

meszaros.reka@mbingatlan.hu

AH Otthon

Eladó családi házak

IRODA

1172 Budapest, Cinkotai út 49.

TELEFON

Adonyi Péter

+36 20 956 1400

EMAIL

adonyi.peter@ahotthon.hu