Projekt

Zöld környezet a városban

Az otthon, a nyugalom és a béke szigete egy rohanó világban. Hétköznapjainkban szeretnénk egy kicsit lelassulni, hogy élvezzük a természet nyújtotta nyugalmat. A Szőlőliget célja, hogy otthont biztosítson azok számára, akik igénylik a békés és környezettudatos életet.

Az ökoparkról

A Budapest XVI. és XVII. kerületeinek találkozásánál fekvő 38 hektáros ökopark jellegét környezetvédelmi szempontok határozzák meg. Tágas zöldövezetben helyezkedik el a Naplás-tó természetvédelmi területe mellett, ahol a domborzati viszonyok, a terület fekvése, tájolása kedvező lehetőséget kínál az esztétikus, fenntartható, energiatudatos építészeti megoldásoknak.

 Mi várja a lakókat?

Az építkezések során az energiatudatos technológia felhasználásával, a kertvárosias jelleg megőrzésével, a telkek ideális beépíthetőségével egy hosszabb időre szóló, ideális élettér, komfortzóna megteremtésére lesz lehetőségünk.

A Szőlőliget Ökopark területén 75 férőhelyes óvoda és kétcsoportos bölcsőde épül. A szintén megvalósuló egészségügyi centrumban nem csak felnőtt és gyermekorvosi rendelő, de magán egészségügyi intézmények is elérhetőek lesznek az ide költözők számára.

A dísztó és a mellette épülő étterem, kávézó, a hely adottságainak figyelembevételével kialakított közpark zöld környezete, mind-mind azt a célt szolgálja, hogy a mindennapokból kiszakadva megtaláljuk a nyugalmat, a kikapcsolódást, a feltöltődést.

Fenntarthatóság

A terület fosszilis energiafelhasználástól mentes. Az épületek fűtése geotermikus energiával történik, amely nemcsak környezetbarát és megtérülő befektetés, hanem a komfortérzetet is javító technológia egyben.

A parkban több mint 4 kilométeres úthálózat és 1250 méter kerékpárút épül energia-takarékos, korszerű közvilágítással.
A tó környezetében 3 db töltőállomás készül az elektromos autók számára.

A területen a kommunális szennyvizet gravitációs hálózat gyűjti össze. A csapadékvizet külön hálózat gyűjti, majd egy tisztító rendszeren keresztül a parkban található tóba vezeti.

Okosotthon rendszerek

A családi házakban, társasházakban mindenki számára elérhetővé válhatnak a modern okosotthonok által biztosított előnyök. Az okosotthon vezérlésnek köszönhetően Ön akár távolról, mobiltelefonja segítségével beállíthatja a ház hőmérsékletét, így otthonába érve tökéletes klíma fogadja.

KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET!

Szőlőliget ökopark

Üzletek, apartmanok

IRODA

1172 Budapest, Cinkotai út 49.

TELEFON

Kamarás Anikó

Beszerzési és értékesítési vezető
+36 20 435 1203

EMAIL

info@szololiget.hu

Furmint házak

Eladó lakások

Horváth Anikó

IRODA

1103 Budapest, Salamon utca 2/B

TELEFON

Vig-Mészáros Réka

+36 20 268 90 02

EMAIL

meszaros.reka@mbingatlan.hu

AH Otthon

Eladó családi házak

IRODA

1172 Budapest, Cinkotai út 49.

TELEFON

Adonyi Péter

+36 20 956 1400

EMAIL

adonyi.peter@ahotthon.hu

Üzenetküldés

10 + 7 =

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA

Cím: 1172 Budapest, Cinkotai út 49.